Praėjusį sezoną Maskvos CSKA taip ir neturėjo progos apginti 2019 metais iškovotą Eurolygos čempionų titulą, nes dėl koronaviruso pandemijos ir karantino varžybos buvo tiesiog nutrauktos, o nugalėtojai nepaskelbti.

Rusijos krepšinio milžinų vadovas prognozuoja, kad jei ir ateinantis sezonas nebus pabaigtas, lygai iškyla grėsmė apskritai išnykti.

„Eurolyga deda visas pastangas, kad sezonas prasidėtų ir įvyktų, – kalbėjo A. Vatutinas. – Tačiau jau dabar yra visiškai aišku, kad bus tam tikri faktoriai už aikštės ribų. Tai – rungtynių nukėlimas ir atšaukimas, pozityvūs virusų testai ir techniniai pralaimėjimai. Krizės valdymo ir medicinos priemonių protokolai nustatyti ir visi klubai labai artimai bendradarbiauja su Eurolygos organizacija.

Jei dėl tam tikrų priežasčių ir ateinantis sezonas nebus baigtas, tuomet mes rizikuojame apskritai prarasti šį turnyrą. Tačiau kaip ir sakiau, ketinama pradėti ir pabaigti sezoną bet kokia kaina. Mes ruošiamės blogiausiam scenarijui, tačiau tikimės geriausio“.

2020-2021 metų sezoną Eurolyga pradeda spalio 1-2 dienomis. Maskvos CSKA pirmąsias rungtynes žais išvykoje su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“. Kauno „Žalgiris“ taip pat startuoja nuo rungtynių išvykoje su Pirėjo „Olympiakos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)