Eimanto Bendžiaus atstovaujamam klubui nesukliudė ir pralaimėjimas paskutiniame grupių etapo ture Pezaro „Carpegna Prosciutto“ ekipai rezultatu 78:81 (28:23, 22:25, 15:17, 13:16).

Sasario, Pezaro ir Brindizio „Happy Casa“ klubams D grupėje pasiekus po 4 pergales iš 6 galimų, pirmą vietą dėl palankesnio įmestų ir praleistų taškų skirtumo užėmė būtent E. Bendžiaus komanda.

Paskutinė liko visus mačus pralaimėjusi Romos „Virtus“.

Pirmadienio rungtynėse puolėjas iš Lietuvos buvo rezultatyviausias savo komandoje. E. Bendžius per 29 min. nemetė nė vieno dvitaškio, tačiau vis tiek surinko 17 taškų (4/7 tritaškių, 5/7 baudų), be to, atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

15 taškų pelnė Justinas Tillmanas, 13 – Jasonas Burnellis.

Pezaro klubo gretose išsiskyrė 26 taškais pasižymėjęs Justinas Robinsonas ir 21 pridėjęs Tyleris Cainas.

Supertaurės finalo ketverte taip pat rungtyniaus Milano „Olimpia“, Bolonijos „Virtus“ bei Venecijos „Umana Reyer“. Pusfinalių burtai bus ištraukti antradienį, o kovos dėl vietos finale vyks penktadienį.

Šiemet Supertaurės turnyre dalyvavo net 16 ekipų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)