Į rungtynes bus įleidžiami visi artėjančio sezono „Ryto“ rungtynių abonementų savininkai, taip pat visiems norintiems bus parduodami bilietai.

Klubas įsipareigoja užtikrinti visus saugumo reikalavimus – tarp fanų arenoje numatomas saugus atstumas.

Kad nekiltų spūsčių, durys į areną sirgaliams bus atidaromos likus 1 val. 30 min. iki rungtynių pradžios. Klubas įspėja, kad arenoje visi sirgaliai privalo dėvėti kaukes.

„Rytui“ tai bus penktosios ir paskutinės kontrolinės rungtynės prieš naująjį sezoną.

Iki šiol vilniečiai įveikė Kėdainių „Nevėžį“, Prienų „CBet“ ir Kamensko „Prometey“ ekipą iš Ukrainos, o paskutinėje dvikovoje nusileido Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkams.

„Dėl šios pandeminės situacijos norime suteikti galimybę „Ryto“ ir „Panathinaikos“ dvikovą išvysti kuo daugiau mūsų fanų. Bendradarbiausime su internetine televizija „Delfi TV“ ir paskutiniame draugiškame mače „Rytą“ internetu palaikyti galės visi sirgaliai nesantys arenoje“, – sakė „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis.

Atėnų „Panathinaikos“ vieši Lietuvoje jau visą savaitgalį – dalyvavo Eurolygos kontroliniame turnyre Kaune, kur pusfinalyje 74:81 nusileido Kauno „Žalgiriui“, o kovoje dėl trečios vietos po pratęsimo 110:102 įveikė Berlyno ALBA.

Su Graikijos čempionais yra pasirengę žaisti visi „Ryto“ krepšininkai išskyrus Saulių Kulvietį, kuris gydosi traumą.

Naująjį LKL sezoną „Rytas“ pradeda rungtynėmis savoje arenoje šeštadienį su Utenos „Juventus“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)