Dėl pirmojo sezono trofėjaus kovojusi „Barcelona“ finale 67:72 (14:18, 18:13, 17:19, 18:22) apmaudžiai turėjo pripažinti Madrido „Real“ pranašumą. Pablo Laso auklėtiniai Supertaurę laimėjo trečius metus iš eilės.

Š. Jasikevičius apgailestavo, kad kelios jo komandos pražangos visiškai neatitinka meistriškumo lygio, o tai leido „baltiesiems“ pelnyti lengvus taškus nuo baudų metimo linijos.

„Tai buvo labai sunkus pralaimėjimas rungtynėse, kurių baigtį lėmė mažos detalės. Tačiau esu patenkintas, kaip komanda patobulėjo per paskutines savaites, nors fiziškai dar reikia sustiprėti ir labiau suprasti sistemą.

Svarbias rungtynes galima laimėti per mažas detales. Raktas į pergalę – tai įsisavinti“, – „Mundo Deportivo“ kalbėjo „Barcos“ strategas.

Tuo metu „Real“ vedlys Pablo Laso gyrė savo auklėtinius dėl koncentracijos lemiamais finalo momentais.

„Pirmoje rungtynių dalyje žaidėme labai gerai, tačiau tam tikri momentai mus žeidė: pataikymo procentas, pralaimėta kova dėl atšokusių kamuolių puolime.

Antroje dalyje „Real“ žaidė prasčiau, tačiau sugebėjo laiku susikoncentruoti ir išspręsti iškilusias problemas. Komanda pademonstravo charakterį“, – „Mundo Deportivo“ sakė P. Laso.

Karališkojo ispanų klubo triumfo kalviu tapo Facundo Campazzo. MVP titulą atsiėmęs „Real“ lyderis per 34 minutes pelnė 21 tašką, atkovojo 4 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

„Mes esame nepaprastai išalkę pergalių ir visuomet turime ambicijų, – kalbėjo argentinietis. – Mūsų užduotis – įveikti dvi geras komandas „Iberostar“ ir „Barcelona“ – įvykdyta žaidžiant protingai. Visuomet gerai pradėti taip sezoną. Mano komandos draugai yra puikūs, ambicingi ir alkani pergalių, o ambicijos nuolat kyla naujos“.

Pralaimėjusiųjų gretose išsiskyrė Nikola Mirotičius, kuris per 29 minutes į varžovų krepšį įmetė 22 taškus bei sugriebė 7 atšokusius kamuolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)