„Abonementų prekybos vykdyti negalime dėl kelių priežasčių. Pirma, negalime užtikrinti, kad viso sezono metu abonementų turėtojai galės atvykti į kiekvienas „Lietkabelio“ rungtynes „Cido“ arenoje. Antra, pagal dabartines renginių organizavimo taisykles, turi būti numatomas ne mažesnis nei metro atstumas tarp žiūrovų, o tai reiškia, kad daliai abonementų turėtojų nepavyktų stebėti rungtynių savo nuolatinėje vietoje.

Jaučiame atsakomybę prieš savo sirgalius, turime vadovautis Europos taurės, Lietuvos krepšinio lygos saugumo reikalavimais tam, kad nepasikartotų praėjusių metų scenarijus, kuomet sezonas buvo baigtas anksčiau. Labai prašome ir tikimės sirgalių supratingumo“, – sako klubo direktorius Martynas Purlys.

Klubui labai svarbus ištikimiausių sirgalių palaikymas, todėl nenorėdamas jų nuvilti, „Lietkabelis“ paruošė specialią bilietų kainodarą. Praėjusio sezono abonementų ir narysčių turėtojai bilietus į rungtynes galės įsigyti perpus pigiau: pateikus abonementinių kortelių brūkšninius kodus, bilietams bus taikoma 50 proc. nuolaida nuo galutinės bilieto kainos. Nuolaida bus taikoma bilietus perkant tiek internetu, tiek „Tiketa“ kasoje.

„Gyvename sudėtingu laiku, todėl dar kartą labai prašome savo sirgalių supratingumo ir palaikymo, kurį jie demonstruoja jau ne vienerius metus. Nusprendę šiemet nepardavinėti abonementų, ieškojome sprendimų, kaip padėkoti aistruoliams už jų meilę bei atsidavimą ir užtikrinti palankias sąlygas stebėti rungtynes. Norisi tikėti, kad mums pavyko rasti visus tenkinsiantį sprendimą“, – viliasi „Lietkabelio“ direktorius M. Purlys.

Bilietų kaina į rungtynes tiek prieš Lietuvos klubus, tiek prieš Europos taurės dalyvius prasidės vos nuo 4 eurų. Prekyba bilietais prasidės likus savaitei iki mačų.

„Lietkabelis“ sirgalius kviečia bilietus įsigyti iš anksto, nes rungtynių dieną bilietai brangs 3 eurais. Taip pat rekomenduojama bilietus įsigyti elektroniniu būdu.

„Ypatingų priemonių krepšinio rungtynių sirgalių saugumui užtikrinti ėmėsi ir „Cido“ arena. Kiekvienų rungtynių metu bus paisoma ir griežtai laikomasi tuo metu galiojančių valdžios institucijų nurodymų ir rekomendacijų. Žiūrovus sodinsime į kas antrą vietą ir labai prašome kiekvieno jų sėdėti tik biliete nurodytoje vietoje. Kad žmonės tarpusavyje kuo mažiau susitiktų, reguliuosime žiūrovų srautus, maitinimo vietose įrengėme pertvaras.

Be to, arenos patalpose įrengėme beveik pusšimtį dezinfekcinio skysčio stotelių, reguliariai patys dezinfekuosime dažniausiai liečiamus paviršius, taip pat stebėsime, kad renginio metu būtų dėvimos apsaugos kaukės, laikomasi saugaus atstumo“, – vardina „Cido“ arenos generalinis direktorius Tomas Inčikas.

Rugsėjo 14-15 dienomis „Cido“ arenoje vyks tradicinis keturių komandų Raimundo Sargūno taurės turnyras.

Praėjusio sezono abonementų ir narysčių turėtojai dienos bilietą galės įsigyti už simbolinę kainą – 1 eurą, pateikus abonementinių kortelių brūkšninius kodus. Standartinė dienos bilieto kaina bus 7 eurai.

Tvarkaraštis:

rugsėjo 14 (pirmadienis)

17.00 val. Utenos „Juventus“ – „Šiauliai“

19.30 val. „Lietkabelis“ – Uogrės „Ogre“

rugsėjo 15 diena (antradienis)

17.00 val. rungtynės dėl 3 vietos

19.30 val. finalas.