Dramatiškose rungtynėse CSKA 80:78 (27:18, 20:20, 20:22, 13:18) įveikė be grupės krepšininkų žaidusią turnyro šeimininkę Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipą.

Tarp mačą praleidusių „Zenit“ žaidėjų buvo ir Artūras Gudaitis.

Pergalę CSKA paskutinę mačo sekundę išplėšė kamuolį į krepšį įdėjęs ekipos naujokas Nikola Milutinovas.

Rezultatyviausias maskviečių gretose buvo Mike'as Jamesas, pelnęs 19 taškų ir atlikęs 8 rezultatyvius perdavimus. Tornikė Šengelija pridėjo 13, N. Milutinovas – 11 taškų.

„Zenit“ gretose išsiskyrė 21 tašką surinkęs ir 4 rezultatyvius perdavimus atlikęs Kevinas Pangosas, Austinas Hollinsas pelnė 10 taškų.

Nevos taurėje taip pat dalyvaus ir Saratovo „Avtorod“ komanda, su kuria CSKA žais penktadienį, o „Zenit“ – šeštadienį. Pagal pirminį planą turnyre turėjo varžytis CSKA, „Zenit“, Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ ir Kazanės UNIKS, tačiau pastarosios dvi ekipos į Sankt Peterburgą neatvyko dėl COVID-19 protrūkių.

Vietoje jų nuspręsta pakviesti „Avtodor“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)