Po trijų kėlinių baskai triuškino varžovus 71:52, tačiau paskutiniame ketvirtyje pastarieji ėmė svaidyti tritaškius ir žaibiškai ištirpdė beveik visą deficitą. Vis dėlto bandymui išplėšti pergalę pritrūko laiko.

Nugalėtojų ekipoje lietuviai nebuvo pastebimi. 27 min. žaidęs Rokas Giedraitis prametė visus 3 tritaškius, pataikė 2 dvitaškius iš 4 ir tenkinosi 4 taškais bei 2 rezultatyviais perdavimais. Snaiperio pasirodymas buvo įvertintas -2 naudingumo balais.

7 minutes pasireikšti gavęs Tadas Sedekerskis baudos metimu pelnė 1 tašką, atkovojo 2 kamuolius ir surinko 3 naudingumo balus.

„Baskonia“ į priekį vedė Alecas Petersas (22 taškai), Luca Vildoza, Tonye Jekiri ir Zoranas Dragičius pridėjo po 15 taškų.

„San Pablo“ komandoje išsiskyrė Thadas McFaddenas (20 taškų).

Duško Ivanovičiaus auklėtiniai netrukus keliaus į Tenerifę, kur šeštadienį Ispanijos Supertaurės pusfinalyje surems ietis su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)