bene svarbiausiu mačo akcentu tapo net 18 tritaškių, kuriuos pataikė žalgiriečiai (18/29, 62 proc.), taip tolimais metimais surinkę daugiau nei pusę visų savo taškų – 54 iš 102.

Dvikovoje su Utenos komanda žaliai baltiems vis dar nepadėjo reabilitaciją tęsiantis Patricio Garino ir smulkias traumas patyrę Augustine'as Rubitas ir Karolis Lukošiūnas.

Rungtynes keturiais taškais iš eilės pradėjo Utenos „Juventus“, o į tai „Žalgirio“ krepšininkai atsakė spurtu 11:0. Du tritaškius pataikė Nigelas Hayesas, penkis taškus surinko Steve'as Vasturia – 11:4. Tolimą metimą pataikė Tomas Dimša, tačiau varžovai surengė gerą atkarpą ir priartėjo – 14:12. Po du baudų metimus realizavo T. Dimša ir Lukas Lekavičius, taškus baudos aikštelėje pelnė Rokas Jokubaitis, tačiau varžovai taip pat atsakė savo rezultatyviomis atakomis ir po pirmojo kėlinio žalgiriečiai buvo priekyje rezultatu 20:18.

Antrą rungtynių kėlinį tolimu metimu pradėjo Artūras Milaknis, po kartą iš po krepšio pataikė Joffrey Lauvergne'as ir Marekas Blaževičius, o varžovai taškų pelnyti negalėjo daugiau nei tris kėlinio minutes – 27:20. Po minutės pertraukėlės penkis taškus iš eilės pelnė Marius Grigonis ir žalgiriečiai pirmą kartą įgijo dviženklį pranašumą 32:22. Greitoje atakoje pataikė Thomas Walkupas, baudų metimais taškus rinko J. Lauvergne'as, N. Hayesas ir M. Grigonis, o žalgiriečių persvara dar labiau išaugo – 39:24. Kėlinio pabaigoje po du taškus pelnė M. Grigonis ir Martinas Gebenas, o tritaškį iš kampo pataikęs L. Lekavičius kėlinuką uždarė dar dviem taškais – 48:28.

Trečiąjį ketvirtį žalgiriečiai pradėjo Th. Walkupo ir M. Grigonio tritaškiais bei taikliu N. Hayeso baudos metimu – 55:31. Dar du taškus pelnė M. Grigonis, du tritaškius pataikė S. Vasturia ir komandas jau skyrė daugiau nei 30 taškų – 64:33. Į šešis varžovų taškus taikliu tolimu metimu atsakė L. Lekavičius, vėliau sukūręs progą M. Gebeno dėjimui – 69:39. Du tolimus metimus iš eilės realizavo vėliau ir dvitaškį pataikęs komandos kapitonas Paulius Jankūnas, po du taškus vėl pelnė L. Lekavičius ir M. Gebenas. Įspūdingą puolimą demonstravę kauniečiai po trijų kėlinių pirmavo rezultatu 81:48.

Paskutinį ketvirtį taikliu tritaškiu pradėjo A. Milaknis, baudos metimą pridėjo M. Gebenas, o aštrų reidą surengęs T. Dimša dar labiau padidino „Žalgirio“ persvarą – 87:53. Du tolimus metimus iš eilės smeigė A. Milaknis, tačiau savo taškais atsakė ir uteniškiai – 93:64. Keturis taškus iš eilės surinko Th. Walkupas, o šimtąjį komandos tašką tolimu metimu pelnė M. Grigonis – 100:66. Dar du taškus pelnė Th. Walkupas ir komanda iškovojo antrą pergalę pasirengimo cikle.

„Žalgiris“: Marius Grigonis 17 (3/5 tritaškiai), Lukas Lekavičius ir Artūras Milaknis (4/7 tritaškiai) po 12, Thomas Walkupas (7 rez. perd.) ir Steve'as Vasturia (3/3 tritaškiai) po 11, Nigelis Hayesas 9 (2/3 tritaškiai), Paulius Jankūnas 8 (2/2 tritaškiai), Tomas Dimša ir Martinas Gebenas po 7 (8 atk. kam.), Joffrey Lauvergne'as 4 (5 atk. kam.), Marekas Blaževičius (5 atk. kam.) ir Rokas Jokubaitis po 2 taškus.

„Juventus“: Julius Jucikas 13 (8 atk. kam.), Bryantas Crawfordas 13 (3/14 metimai, 6 rez. perd.), Glenas Rice 'as jaunesnysis ir Marius Runkauskas po 10 taškų.