„Manresos ekipa sužaidė dvejas įspūdingas rungtynes prieš sezono pradžią, laimėjo labai lengvai, demonstravo aukštą tempą. Ji treniruojasi gana ilgai ir, kaip visuomet, Pedro Martinezas turi aiškų planą. Mūsų laukia labai sunkios rungtynės. Tai mums bus labai geras testas“, – ispanų žiniasklaidai sakė Š. Jasikevičius.

Anot lietuvio, gerai, kad taurės varžybos vyks namų arenoje, net jei tribūnose žiūrovai ir nėra leidžiami: „Mums labai svarbu žaisti namų arenoje, pasijausti savoje arenoje. Žinoma, tai nebus tas pats, kaip su žiūrovais. Mes jų labai ilgimės, tačiau toks dabar gyvenimas, su tokiu turime susitaikyti“.

Apibendrindamas savo komandos pasirengimą Šaras pabrėžė, kad yra patenkintas tam tikrais dalykais, tačiau jo auklėtiniams viskas kol kas yra nauja – tiek treniruotės, tiek pasiruošimas – todėl komandai dar reikės laiko susižaisti.

Victoras Claveras neslėpė, kad turėjo intensyvias savaites: „Per trumpą laiką turėjome išmokti daug dalykų, kuriuos Šaras mums nori įdiegti. Trejos kontrolinės rungtynės padėjo tuos dalykus patikrinti ir išpildyti aikštėje.

Pagaliau prasidės oficialios kovos, mėgausimės jomis, net jei jos vyks be žiūrovų. Prie to vis dar sunku priprasti, nes jų mums trūksta. Žiūrovai yra žaidimo dalis ir jie suteikia mums energijos rungtynėse. Tikiuosi, greitai galėsime juos išvysti tribūnose“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)