Daugiau kaip dvidešimties metų patirtį sporto komentavime sukaupęs L. Kunigėlis naują iššūkį pasitinka su šypsena – šis sezonas turėtų būti ypatingas tiek žiūrovams, tiek patiems žaidėjams.

„Džiugu, kad pakvietė komentuoti. Jaučiu, kad šis sezonas gali būti ypatingas, jis turėtų būti ypatingai įdomus. Tam yra kelios priežastys: struktūrinės permainos pačioje organizacijoje ir stipri komandų komplektacija, reiškianti išaugusią konkurenciją“, – LKL.lt sakė L. Kunigėlis.

Visą savo gyvenimą su krepšiniu siejantis sporto komentatorius trumpai apžvelgė ir atsinaujinusias čempionato komandas. Pasak jo, Lietuvoje jau nebėra dviejų stipriausių klubų, o tai byloja apie papildomas intrigas sezono metu.

„Nebeturime dviejų ryškių lyderių, kaip anksčiau buvome įpratę. Dabar ir Panevėžys, ir Utena, ir Klaipėda stiprinasi, tampa vis didesne jėga. „Žalgiriui“ ir „Rytui“ tikrai nebus lengva išlaikyti savo pozicijas lentelės viršūnėje. Įdomu bus pamatyti, kaip atrodys patys žaidėjai, kuriems be krepšinio teko praleisti net kelis mėnesius. Didelė nežinomybė veda prie įdomių dalykų“, – šyptelėjo L. Kunigėlis.

„Betsafe-LKL“ komentatorių komandą šį sezoną sudarys septyni žmonės: Vaidas Čeponis, Linas Kunigėlis, Karolis Tiškevičius, Žilvinas Aleksandravičius, Rokas Grajauskas, Vilhelmas Bladyka ir Benediktas Petkus.

„Betsafe-LKL“ sezonas prasidės rugsėjo 19 d. rungtynėmis tarp Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ komandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)