Turkijos čempionų gretose pasižymėjo visi 12 ant parketo pasirodžiusių žaidėjų.

Pirmais smuikais griežė Bryantas Dunstonas (12 taškų), Tiboras Pleissas (11 tšk.) ir Krunoslavas Simonas (9 tšk., 4 rezultatyvūs perdavimai).

Buvęs žalgirietis Jamesas Andersonas pasižymėjo 8 taškais, o kitas Kauno „Žalgiryje“ praeityje rungtyniavęs krepšininkas Vasilije Micičius nežaidė, mat tik praėjusį savaitgalį praėjo medicininį patikrinimą.

Aikštėje nepasirodė ir klubo žvaigždė Shane'as Larkinas.

Ketvirtadienį „Anadolu Efes“ laukia rimtesnis testas – ekipa pradės pasirodymą „Gloria Cup“ turnyre maču su Stambulo „Galatasaray“.

Primename, kad turkai turėjo dalyvauti ir rugsėjo 12-13 dienomis Kaune vyksiančiame Eurolygos kontroliniame turnyre, bet atsisakė tokių planų dėl kelionių suvaržymų.

Vietoje „Anadolu Efes“ kartu su „Žalgiriu“, Milano „AX Armani Exchange“ ir Atėnų „Panathinaikos“ išbandyti jėgas pakviesta Berlyno ALBA.

Tuo metu Graikijoje draugiškų mačų ciklą pradėjo Pirėjo „Olympiakos“ klubas.

Georgo Bartzoko auklėtiniai 80:50 (25:19, 22:13, 16:11, 17:7) įveikė Salonikų „Iraklis“.

15 taškų surinko Shaquielle’as McKissicas, 13 – Aleksandras Vezenkovas, 9 – Hassanas Martinas.

„Iraklis“ gretose 14 taškų pelnė buvęs žalgirietis Oliver Hanlanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)