Eurolygos klubas žaidė kaip treniruotėje – progų pasireikšti gavo visi dvylika komandos atstovų. Tarp jų išsiskyrė buvęs žalgirietis Zachas LeDay.

Vidurio puolėjas iš JAV surinko 16 taškų (5/7 dvitaškių, 0/1 tritaškių, 6/6 baudų), atkovojo 7 kamuolius ir buvo naudingiausias rungtynių žaidėjas (25 naud. balai).

Rezultatyviau pasirodė tik 17 taškų pelnęs kitas naujokas Kevinas Punteris.

Po 7 atšokusius kamuolius sugriebė ir Kalebas Tarczewskis (14 taškų) bei Shavonas Shieldsas (10 taškų).

Tuo metu 16 minučių ant parketo praleidęs Luigi Datome į krepšį beveik nesidairė ir nepelnė nė taško.

Tritaškius Milano ekipa pataikė net 61 proc. tikslumu (14/23) ir nerealizavo vos vieno baudos metimo (18/19).

Pralaimėtojų gretose tik du krepšininkai galėjo pasiguosti dviženkliu taškų skaičiumi: Jazzas Johnsonas jų pelnė 16, Maartenas Leunenas – 10.

Supertaurės turnyre „Olimpia“ Kantu atstovus sutriuškino antrą kartą, iš viso švęsdama jau trečią pergalę iš tiek pat galimų. Šiemet varžybose dalyvauja net 12 komandų, suskirstytų į keturias grupes. Pirmame etape tarpusavyje ekipos sužais po du kartus.

Primename, kad rugsėjo 12-13 dienomis Milano ekipa viešės Kaune, kur Eurolygos kontroliniame turnyre jėgas bandys kartu su „Žalgiriu“, Atėnų „Panathinaikos“ ir Berlyno ALBA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)