Š. Jasikevičiaus atvykimas į Barseloną paliko didelį įspūdį N. Mirotičiui. Juokdkalnijoje gimęs aukštaūgis leidiniui „Mundo Deportivo“ aukštai įvertino lietuvio indėlį.

„Buvau gerokai nustebęs, kiek Šaras daug žino apie krepšinį. Jis daug dėmesio skiria detalėms, jam patinka viską nušlifuoti iki tobulumo, jis reiklus treneris. Esu įsitikinęs, kad komandai būtent jo ir reikėjo“, – kalbėjo N. Mirotičius.

Nikola Mirotičius

Jis tvirtino, kad su treneriu jo santykiai yra geri: „Jis čia jau kurį laiką, ir šiuo metu viskas sekasi gerai. Norime vienas kitą geriau pažinti ir padėti tapti geresniais“.

N. Mirotičius taip pat turėjo ką pasakyti apie Nicko Calatheso atėjimą į katalonų klubą.

„Turime tikrai gerą komandą, o su naujoku N. Calathesu ji – ypatinga. Turime naują trenerį ir asistentus. Žinoma, aplinka pasikeitė, tačiau atsirado kibiršties ir entuziazmo.

Tikiuosi, kad radome tai, ko mums trūko praėjusį sezoną ir suteiksime fanams daug džiaugsmo“, – teigė „Barcelonos“ žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)