Abiejų rinktinių treneriai išsirinko galutinius komandų dvyliktukus, su kuriais sieks kuo geresnių rezultatų tarptautiniame turnyre.

„Visi vaikinai nori gerai pasirodyti, nes pusmetį mes neturėjome nei oficialių treniruočių, nei oficialių rungtynių. Labai smagu, kad mes vėl susirinkome ir galima kažką įrodinėti krepšinio aikštelėje. Yra tekę ir ankščiau dirbti su U14 rinktinėmis ir tada turėdavome tik tris dienas pasiruošti, todėl labai noriu padėkoti krepšinio federacijai, kuri suteikė mums net dešimt dienų pasiruošti.

Kiekvieną kartą mes norėsime laimėti, tikslas yra nugalėti, bet dar didesnis tikslas yra pasižiūrėti kaip kiekvienas krepšininkas atrodys ir pasiruošti U16 čempionatui – tam pirmajam oficialiam krikštui“, – dar prieš stovyklos pradžią sakė vaikinų rinktinės strategas Tomas Purlys.

Vaikinų ir merginų varžovais turnyre bus Estijos rinktinės bei Latvijos „Baltoji„ ir „Raudonoji“ komandos. Pirmą turnyro dieną lietuviai susitiks su Latvijos „Raudonaja“ ekipa.

Merginų rungtynės penktadienį prasidės 12 valandą, vaikinų – 14 val. 15 min. Šeštadienį lauks dvikovos su Latvijos „Baltaja“ komanda, o merginų rungtynės startuos 16 val. 30 min., vaikinų – 18 val. ėį min. Turnyrą keturiolikmečiai sekmadienį baigs rungtynėmis su Estijos komandomis. Merginų dvikova prasidės 11 val., vaikinų – 13 val. 15 min.

Turnyro organizatoriai – Latvijos krepšinio federacija informuoja, kad turnyras vyks be žiūrovų, tačiau rungtynės bus tiesiogiai transliuojamos internetu. Jas galėsite stebėti ir „Krepšinio namų“ Facebook paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)