Šiuo metu Andoroje sezonui besirengianti „Barcelona“ sužais rungtynes su vietos „Morabanc“ ekipa, prieš kurias treneris iš Lietuvos pasidalijo savo mintimis apie šiuo metu atliekamus darbus ir komandai keliamas užduotis.

„Šis sezono momentas sunkus visiems, kadangi mokomės naujų sistemų, turime įgyti gerą fizinę formą ir susidėlioti esminius akcentus, kurie bus svarbūs visą sezoną. Dabar žaidėjų prašome mokytis sistemas ir gerinti sportinę formą, kad sezonui būtume pasirengę kokybiškai“, – dėstė Š. Jasikevičius.

Anot jo, pasirinkimas pasirengimą sezonui vykdyti Andoroje buvo labai vykęs.

„Andoroje mums labai patogu. Viskas greta, neprarandame laiko keliaudami į areną ir atgal. Galime būti kartu visi – žaidėjai, trenerių štabas. Tai padeda susipažinti“, – pažymėjo jis.

Pasak Šaro, vasarą „Barceloną“ papildęs įžaidėjas Nickas Calathesas naujame kolektyve kasdien jaučiasi vis drąsiau.

„Calathesas yra labai patyręs žaidėjas, puikiai adaptuojasi. Taip, kai kurie dalykai jam yra nauji, tačiau tai yra normalu ir viskas vyksta pagal planą, – tvirtino jis. – Ekipos pagrindas yra tas pats, koks buvo ir praėjusį sezoną. Žinome, ką jis gali duoti, o dabar bandysime rasti minučių tiems, kurie rungtyniavo mažiau, neturėjome tęstinumo. Turime išsiaiškinti visų galimybes, tai yra svarbiausias uždavinys pirmose rungtynėse. Žinoma, svarbu bus ir komandos žaidėjų fiziškumas.“

Anot Š. Jasikevičiaus, pirmose kontrolinėse rungtynėse jo auklėtinių laukia rimtas iššūkis.

„Labai gerai, kad žaisime su „Morabanc“ komanda. Ji branduolį turi ne vienus metus, šiemet gerai pasistiprino ir manau, kad bus ACB turnyro lentelės viršuje. Šį sezoną Andoros ekipa žais ir Europos taurėje, mums tai bus labai geras jėgų patikrinimas“, – pažymėjo jis, pridūręs, kad rungtynėse su „Moraban“ laiko žada suteikti ir savo ekipos jaunimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)