„Galvojau, kad NBA galėtų būti didelė galimybė man, bet kiekvieno kelionė yra skirtinga. Jei žvelgiu atgal, tikrai nesigailiu, kad atvykau į Europą ir žaidžiau Eurolygoje.

Patyriau daug kitų dalykų, laimėjau daug titulų, žaidžiau su puikiais komandos draugais ir treneriais, gyniau istorinių Europos klubų garbę. NBA visuomet buvo mano svajonė, tačiau šiandien esu net dėkingas, kad ji neišsipildė. Supratau, kad tikroji mano svajonė buvo kita – kovoti dėl titulų čia, Europoje“, – duodamas interviu olimpiamilano.com kalbėjo amerikietis.

K. Hinesas Eurolygą du kartus laimėjo su Pirėjo „Olympiakos“ 2012 ir 2013 metais ir du kartus su Maskvos CSKA 2016 ir 2019 metais. Nė vienam kitam amerikiečiui to nėra pavykę pasiekti.

„Tai neįtikėtina garbė ir nuostabus laimėjimas, turint galvoje, kiek puikių krepšininkų amerikiečių žaidė Eurolygoje. Tikiuosi, kad man pavyks dar laimėti vieną ar du Eurolygos trofėjus prieš karjeros pabaigą“, – sakė jis.

Didelį pėdsaką Europos krepšinyje palikęs puolėjas vis dar negali paaiškinti tokios sėkmės priežastį.

„Kartais, jei atvirai, negaliu pats save suprasti. Kaip sportininkas, visuomet galvoju apie kitas rungtynes, baigiu vieną sezoną ir galvoju apie kitą. Niekada neprisėdau ir nemėginau suprasti, kaip puiku yra laimėti Eurolygą ar kitus titulus. Viliuosi, kai baigsis karjera, aš priėsiu ir išties tuo pasimėgausiu. Mano šeima visuomet mane palaikė. Šiais metais tikiuosi Milano komandos fanų palaikymo“, – kalbėjo K. Hinesas.

Amerikiečio tikslas išlieka nepakitęs: „Mano gyvenime niekas nepasikeitė, tikslas toks pats – laimėti trofėjus, laimėti čempionatus. Dėl to atvykau į „Olimpia“. Noriu sugrąžinti titulus Milano ekipai. Tai tikslas, kur sutelksiu visą savo dėmesį. Tikiuosi sulipdysime komandą, kuri sezono finiše laimės titulus“.

Priminsime, kad po K. Hineso atvykimo į Milaną, ankšta tapo po krepšiu. Dėl to ir dėl kitų priežasčių „Olimpia“ ekipą paliko ir į Sankt Peterburgo „Zenit“ persikėlė Artūras Gudaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)