Sekmadienį treniruotėje dalyvavo 14 krepšininkų. Tai yra visa pagrindinė „Barcos“ sudėtis, kuriai trūksta tik Cory Higginso. Amerikietis bent iki spalio gydysis pėdos traumą.

Šį savaitgalį sportuoti pradėjo Nikola Mirotičius, Brandonas Daviesas, Adamas Hanga, Alexas Abrinesas, Pierre‘as Oriola, Kyle‘as Kuricas ir Victoras Claveras.

Keliomis dienomis anksčiau į komandos treniruočių stovyklą atvyko Nickas Calathesas, Thomasas Heurtelis, Artiomas Pustovijus, Leandro Bolmaro, Sergi Martinezas ir Aleixas Fontas.

Prieš pirmosios treniruotės pradžią sekmadienį Š. Jasikevičius surinko visus žaidėjus, trenerius ir personalą bei po įžanginės kalbos pristatė naujokus: N. Calathesą, trenerius Darių Maskoliūną ir Tomą Masiulį bei fizinio rengimo trenerį Justiną Grainį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)