Oficiali Pirėjo „Olympiakos“ svetainė praneša, kad koronavirusas nustatytas vienam pagrindinių komandos žaidėjui Kostui Papanikolaou.

Neseniai 30-metį paminėjusio puolėjo atvejis – besimptomis. Graikas izoliavosi gydytis savo namuose.

Pernai vidutiniškai po 8,5 taško per rungtynes Eurolygoje rinkdavęs K. Papanikolaou OLY garbę gina pastaruosius ketverius metus. Tiesa, Pirėjuje jis žaidė ir anksčiau – 2009-2013 m.

Beje, „Olympiakos“ yra pirmoji Kauno „Žalgirio“ varžovė naujajame Eurolygos sezone. Graikijos ir Lietuvos krepšinio grandų akistata numatyta spalio 1 dieną uostamiestyje prie Atėnų.

Primename, kad penktadienį buvo paskelbta, kad koronavirusu užsikrėtė ir dukart geriausiu Eurolygos metų treneriu pripažintas graikas Dimitris Itoudis.

Strategas, kuriam rugsėjį sukaks 50 metų, taip pat gydosi Atėnuose, o CSKA krepšininkai pirmąją pasiruošimo naujajam sezonui stovyklą pradės be jo.

Pirmąjį Eurolygos mačą maskviečiai žais spalio 1 dieną su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)