Į Stambulą 29-erių puolėjas keliasi iš „Valencia“ ekipos, kuriai atstovaudamas praėjusiame Eurolygos sezone rinko 5,9 taško ir 1,4 atkovoto kamuolio statistiką.

Prieš tai jis du sezonus gynė Stambulo „Anadolu Efes“ garbę, o Eurolygoje debiutavo 2015-aisiais apsivilkęs „Žalgirio“ marškinėlius.

Per dvejus metus Kaune australas ne tik užsirekomendavo stipriausiose žemyno pirmenybėse, bet ir susirado savo išrinktąja – 2017-aisiais krepšininkas pasipiršo tuometei „Žalgirio“ televizijos vedėjai Martynai Marmaitei.

Tuo metu kitas Stambulo klubas „Fenerbahče“ pasirašė vienerių metų trukmės sutartį su Kosove gimusiu, bet Turkijos pilietybę turinčiu įžaidėju Kenanu Sipahi.

25-erių krepšininkas jau atstovavo „Fenerbahče“ 2013-2016 metais, o praėjusį sezoną praleido Sevilijos „Real Betis“ ekipoje.

Ispanijos ACB lygoje jo vidurkiai siekė 7,3 taško, 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir 2,3 atkovoto kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)