Paskutinėje šeštadienio akistatoje „Katos grupė“ (4-2) sužaidė puikų ketvirtąjį kėlinį bei 81:68 (18:15, 17:21, 14:16, 32:16) nugalėjo „Komandorus“ (1-5).

Nugalėtojus į priekį vedė 20 taškų pelnęs ir 8 kamuolius atkovojęs Osvaldas Olisevičius, 16 taškų pridėjo Gediminas Žalalis, 15 – Evaldas Šaulys. Pralaimėtojams 22 taškus surinko Vaidas Kariniauskas.

„Katos grupė“ šiam turnyrui pasikvietė Tadą Rinkūną, Kristupą Žemaitį, Evaldą Šaulį, Kostą Jonušką, Osvaldą Olisevičių, Gediminą Žalalį, Igną Lukošių ir Osvaldą Matulionį.

„Komandarams“ atstovauja Vaidas Kariniauskas, Matas Jogėla, Tauras Jogėla, Vaidas Čepukaitis, Paulius Danisevičius, Aistis Pilauskas, Justinas Olechanavičius, Vaidas Baumila ir Ignas Fiodorovas.

„Komandorai“, kaip ir JL bei DP komandos jau nebeturi šansų patekti į turnyro pusfinalį. Sekmadienį dėl patekimo į šį etapą varžysis likusios penkios ekipos.

Po pirmųjų šešių turų „Katos grupė“, VDU, „Royal Decors“, SYNKARB bei „Arotena Oaks“ turi identišką pergalių ir pralaimėjimų santykį 4-2, tačiau viena iš komandų į pusfinalį nepateks.

Iš viso Vasaros lygoje varžosi 8 komandos, kurios per daugiau nei savaitę sužais 31 rungtynes.

Liepos 27-rugpjūčio 2-ąją vykstančiame pirmajame etape žaidžiama po 4 susitikimus per dieną.

Rugpjūčio 4-ąją keturios geriausios komandos išmėgins jėgas pusfinaliuose, o finalas įvyks rugpjūčio 5-ąją.

Karščiausias vasaros dvikovas žiūrėkite Delfi portale ir televizijos kanalu Delfi TV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)