Viena turnyro lyderių SYNKARB šventė nesudėtingą pergalę 51:38 (21:7, 14:7, 11:15, 5:9).

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė vienas geriausių turnyro žaidėjų Ąžuolas Tubelis, kurio sąskaitoje – 13 taškų ir 8 atkovoti kamuoliai.

12 taškų ir 7 atkovotus kamuolius prie pergalės pridėjo Mindaugas Lukauskis, 9 taškus ir 7 atkovotus kamuolius – Augustas Marčiulionis.

Pralaimėtojams 12 taškų ir 9 atkovotus kamuolius surinko Olegas Kojenetsas. Po 8 taškus įmetė Justas Furmanavičius ir Kay‘us Brukhne'as.

JL komanda po šios nesėkmės prarado šansus žaisti pusfinalyje.

SYNKARB garbę šiame turnyre gina „Ryto“ komandos talentai Augustas Marčiulionis ir Ąžuolas Tubelis, o taip pat – Arvydas Šikšnius, Mindaugas Lukauskis, Artūras Jomantas, Steponas Babrauskas, Laurynas Samėnas, Deividas Sabeckis ir Pavelas Braknys.

JL komandoje žaidžia talentingi Vokietijos krepšininkai Arielis Hukporti, Joshua Obbiesi, Ralphas Hounnou, Kay‘us Brukhne‘as ir Garai Zeebas, o jiems padeda Justas Furmanavičius, Tomas Rimša, Olegas Kojenetsas, Tautvilas Tubelis ir Tomas Lekūnas.

Iš viso Vasaros lygoje varžosi 8 komandos, kurios per daugiau nei savaitę sužais 31 rungtynes.

Liepos 27-rugpjūčio 2-ąją vykstančiame pirmajame etape žaidžiama po 4 susitikimus per dieną.

Rugpjūčio 4-ąją keturios geriausios komandos išmėgins jėgas pusfinaliuose, o finalas įvyks rugpjūčio 5-ąją.

Karščiausias vasaros dvikovas žiūrėkite Delfi portale ir televizijos kanalu Delfi TV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)