Vaizdo interviu bendraudamas su kitu krepšininku, amerikiečiu Earlu Rowlandu, 24-erių aukštaūgis Š. Jasikevičiui nepagailėjo gražaus epiteto ir trenerio mentalitetą palygino su NBA legendos Kobe Bryanto turėtomis charakterio savybėmis.

„Manau, kad Jasikevičius turi vadinamąjį „Mambos mentalitetą“, kaip jį žmonės bepavadintų. Tobulumo reikalavimas, su kuriuo susidurdavau kiekvieną dieną, paruošė mane tam, kas laukė vėliau ir laukia ateityje.

Jis mane išmokė suprasti, ką reiškia būti tikru profesionalu, nors aš jau maniau tai žinantis. Tai pamatiniai dalykai, kuriuos vertinu ir kuriuos turėjau įsisąmoninti, norėdamas tapti Eurolygos žaidėju“, – apie „Barcelonos“ treneriu šią vasarą tapusį Š. Jasikevičių atsiliepė J. Landale'as.

„Aš tikrai tikiu šiuo mentalitetu, kai į gyvenimą puolama ieškant svajonių, kai gyvenimas tarsi atakuojamas. Žmonės gali būti nepaprastai talentingi, turėti visus fizinius Dievo duotus atributus, tačiau galų gale vis tiek triumfuos tie, kurie dirbo sunkiausiai ir padarė viską, kad išplėštų iš gyvenimo geriausius dalykus“, – dėstė krepšininkas.

Nors oficialiai dar nepaskelbta, kitą sezoną J. Landale'o „Žalgiryje“ sirgaliai nebematys. Karjerą krepšininkas greičiausiai tęs NBA lygoje, kuri yra jo svajonė nuo paauglystės.

Europoje J. Landale'as praleido du sezonus – pirmą rungtyniavo Belgrado „Partizan“, antrą – „Žalgiryje“.

„Žaisti tokiose komandos kaip „Partizan“ ir „Žalgiris“ buvo nuostabu. Tai dvi skirtingos palaikymo kultūros, tačiau abiejų komandų fanai kuria tiesiog beprotišką atmosferą. Aš to niekada nepamiršiu“, – tvirtino J. Landale'as.

Praėjusį sezoną Eurolygoje australas vidutiniškai pelnė po 11 taškų, atkovojo po 4,4 kamuolio ir rinko po 10,4 efektyvumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)