Praėjusiame sezone Utenos „Juventus“ atstovas buvo tarp penkių naudingiausių Lietuvos krepšinio lygos (LKL) krepšininkų. Šiuo naujoku džiaugėsi ir „Ryto“ vyriausiasis treneris Donaldas Kairys.

„Gytis yra ambicingas ir kiekvieną sezoną pažangą darantis krepšininkas. Džiaugiuosi, kad artėjantį sezoną turėsime jį savo komandoje. Gytis yra darbštus žaidėjas abejose aikštės pusėse. Tikiuosi, kad Vilniuje jis galės dar labiau atsiskleisti ir siekti didesnių karjeros laimėjimų“, – kalbėjo D. Kairys.

Pats žaidėjas akcentavo aistruolių palaikymą, skatinantį ant parketo atiduoti visas jėgas.

„Smagu sugrįžti į Vilnių. Malonu bus prisijungti ir prie tokio gausaus lietuvių būrio „Ryto“ komandoje. Vilniaus fanai rungtynių metu sukuria ypatingą atmosferą arenoje, todėl tikiuosi, kad visi kovosime vienas už kitą ir drauge nuskinsime svarių pergalių ateinančiame sezone“, – kalbėjo G. Radzevičius.

Gytis Radzevičius (rytasvilnius.lt nuotr.)

197 cm ūgio krepšininkas paskutinius du sezonus žaidė Utenoje, praėjusiais metais jo statistikos rodikliai šoktelėjo beveik dvigubai.

G. Radzevičiaus rezultatyvumas pakilo nuo 6 iki 11,7 taško (63,2 proc. dvitaškių), nuo 3 iki 5,5 atkovotų kamuolių, nuo 1 iki 2 rezultatyvių perdavimų, nuo 7,2 iki 15,3 naudingumo balo.

Karjeros pradžioje 2015-2016 m. sezone Vilniaus „Perlo-MRU“ komandoje debiutavęs puolėjas sostinėje rungtyniavo beveik du sezonus, vėliau gynė Šakių „Vyčio“ ekipos garbę.


Tuo metu Sportando praneša jog sostinės klubas aktyviai domisi Andrew Goudelocko paslaugomis.

Kadaise vienu rezultatyviausių Eurolygos krepšininkų buvęs 31-erių amerikietis įrašė savo pavardę į rekordų knygą 2014 metais.

Atstovaudamas Stambulo „Fenerbahče“ gynėjas per vienerias rungtynes pataikė 10 tritaškių. Vėliau šį pasiekimą du sykius pakartojo Shane'as Larkinas.

Profesionalo karjeros pradžioje epizodiškai pasirodęs Los Andželo „Lakers“ gretose, žvaigžde A. Goudelockas tapo Europoje.

Geriausiais laikais jis žaidė tokiuose klubuose kaip „Fenerbahče“, Kazanės UNIKS, Tel Avivo „Maccabi“, Milano „Olimpia“, buvo išvykęs į Kiniją. Pastaraisiais metais jį nuolat kamavo traumos.

Praėjusiame sezone vilkėdamas Venecijos „Reyer“ marškinėlius A. Goudelockas tik tris kartus buvo išbėgęs į aikštę Europos taurės turnyre ir tenkinosi 6,3 taško vidurkiu.

Kartu pranešama, kad patyrusio krepšininko paslaugomis domisi ir Tel Avivo „Hapoel“ (Izraelis).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)