Pergalę rezultatu 66:56 šventė puikiai žaidusių ir kartu daugiau nei pusę visų komandos taškų pelniusių Simo Jasaičio bei Kšyštofo Lavrinovičiaus tempiami „Arotena oaks“.

Net 7 tritaškius iš 12-os pataikęs S. Jasaitis finišavo su 23 taškais ir 8 sugriebtais kamuoliais, o K. Lavrinovičius su dvigubu dubliu – 14 taškų ir 10 atkovotų kamuolių. 13 taškų pridėjo Julius Jucikas.

„Synkarb“ gretose išsiskyrė Arvydas Šikšnius su 20 taškų (4/7 tritaškiai). Po 13 taškų surinko Ažuolas Tubelis (11 atk. akm.) ir Mindaugas Lukauskis, o Augusto Marčiulionio (1/5 dvitaškis, 1/8 tritaškis) sąskaitoje – 5 taškai ir 5 rezultatyvūs perdavimai.

„Synkarb“ pavadintą ekipą, be kapitonu paskirto A. Šikšniaus, sudaro A. Marčiulionis, Deivydas Sabeckis, Ą. Tubelis, M. Lukauskis, Artūras Jomantas, Steponas Babrauskas, Laurynas Samėnas ir Pavelas Braknys.

Tuo metu „Arotena oak“ garbę gina S. Jasaitis, broliai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai bei Julius ir Matas Jucikai, Karolis Babkauskas, Eividas Mološčiakas, Rolandas Alijevas ir Darius Tarvydas.

Primename, kad pirmose turnyro rungtynėse Arno Veličkos vedama „Royal Decors“ komanda 75:66 nugalėjo „Komandorų“ ekipą, o antrame susitikime „Katos grupė“ 70:62 įveikė „Darbo partijos“ atstovus.

Iš viso Vasaros lygoje varžosi 8 komandos, kurios per daugiau nei savaitę sužais 31 rungtynes.

Liepos 27-rugpjūčio 2-ąją per dieną pirmajame etape bus žaidžiama po 4 susitikimus.

Rugpjūčio 4-ąją keturios geriausios komandos išmėgins jėgas pusfinaliuose, o finalas įvyks rugpjūčio 5-ąją.

Karščiausias vasaros dvikovas žiūrėkite Delfi portale ir televizijos kanalu Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)