Pirmasis Anos išrinktasis taip pat buvo sportininkas – Kijevo „Dinamo“ ekskapitonas ir treneris Valentinas Belkevičius. Jų bendras gyvenimas truko nuo 2004 iki 2006 metų. Panaši istorija pasikartojo ir su antruoju vyru – ukrainiečių verslininku Maksimu Černiavskiu (2011-2013 metai). Kiekvienam iš jų dainininkė padovanojo po dukrą, rašo leidinys „Sport ekspress“.

Trečiasis jos vaikas Hektoras gimė 2017 metais, kai A. Sedokova susitikinėjo su Artiomu Komarovu. Pora išsiskyrė iš karto po gimdymo, o 2019 metų vasarą visi jau kalbėjo apie dainininkės ir krepšininko iš Latvijos romaną.

J. Timma su A. Sedokova susipažino dainininkės bare. Tai buvo vienas iš verslų, kuriuos ji buvo pasirengusi vystyti. Tiesa, čia sėkmė moters nelydėjo, tačiau asmeninį gyvenimą praturtinti padėjo.

„Šis baras atlaikė tris ar du vakarėlius. O antrajame ir susipažinau su Janiu. Supratau, kad tai tikriausiai likimas“, – pasakojo dainininkė.

Iki susitikimo su A. Sedokova, J. Timma buvo vedęs latvių modelį Saną. Jie susilaukė vaiko. Dabar jau buvusi krepšininko sutuoktinė dėl jų santuokos žlugimo kaltina Rusijos dainininkę, tačiau J. Timma interviu tvirtino, kad tuo metu jau metus laiko negyveno kartu su Sana.

Latvijos rinktinės ir „Chimki“ puolėjas pašalino iš socialinės erdvės visas nuotraukas su buvusia žmona ir nustojo slėpti, kad susitikinėja su A. Sedokova. Pora kartu lankėsi viešuose renginiuose, o Ana beveik nepraleido nė vienų savo mylimojo namų rungtynių.

2020 metų vasarį pora įsigijo šunį, kurį pavadino Mamba – tragiškai žuvusio legendinio NBA krepšininko Kobe Bryanto garbei. Šuo tuoj pat gavo „Instagram“ paskyrą, kurią seka apie 6,5 tūkst. žmonių.

Kovo mėnesį J. Timma tapo Anos muzikinio vaizdo klipo herojumi, o birželį dar kartą nusifilmavo naujame dainininkės klipe.

Latvis pasipiršo A. Sedokovai praėjusią savaitę, kai kartu plaukiojo jachta.

„Pažadu tapti pačia geriausia žmona tau ir tik tau, geriausiu draugu ir partneriu, geriausia mama mūsų vaikams. Dėkoju Dievui už kiekvieną sekundę su tavimi ir ilgiuosi kiekvieną sekundę be tavęs. Tu mano amžinybė. Pasakiau tau „Taip“. Taip, ir ištekėsiu už tavęs, geriausias vyre visoje visatoje“, – „Instagram“ paskyroje rašė dainininkė.

Šiuo metu pora yra Majamyje, kur švenčia vyriausios Anos dukros Monikos gimtadienį. Ten J. Timma randa laiko ir individualioms treniruotėms.

Anot latvio agento Stanislavo Ryžovo, apie šią porą žiniasklaidoje kalbama kone kasdien.

„Toks ažiotažas padeda populiarinti Rusijoje krepšinį. Tai 100 procentų, – „Sport ekspress“ sakė jis. – Krepšiniui tai tik į naudą. Tiesa, Janis su manimi nesitaria dėl asmeninio gyvenimo. Esu gerai pažįstamas su jo pirmąja žmona, todėl būtų neetiška tai aptarinėti“.

Rusijoje ši istorija žmones veikia panašiai, kaip JAV Tristano Thompsono ir Khloe Kardashian. Klivlando „Cavaliers“ puolėjas jaunesnis už K. Kardashian 7 metais. Tarp J. Timmos ir A. Sedkovos amžiaus skirtumas – 9 metai.

J. Timma turi galiojančią sutartį su „Chimki“ – pernai vasarą pasirašė su Maskvos srities klubu dvejų metų kontraktą. Per 2019-2020 metų sezoną latvis „Chimki“ komandoje įsitvirtino kaip vienas iš lyderių – per rungtynes vidutiniškai pelnė po 12,4 taško, atkovojo 3,1 kamuolio ir atliko 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (206)