Kalbėdamas apie „Barcelona“ krepšinio klubą J.M. Bartomeu pareiškė, jog tai yra elitinė Europos komanda, o Š. Jasikevičiaus atvykimas ją dar labiau priartins prie šlovės.

„Sutartis su juo yra dar vienas žingsnis į priekį. Šaras atvyksta būdamas tinkamo amžiaus ir su reikiama patirtimi, be to, jis pats jau norėjo palikti savo komandą Lietuvoje.

Tiesa, elitinė komanda jau buvome ir šį sezoną. Jei ne pandemija, tikrai būtume pasiekę Eurolygos finalo ketvertą, o ten galėjo nutikti visko.

Jau pernai pasaulinė krepšinio žvaigždė Nikola Mirotičius dėl mūsų susimažino atlyginimą ir paliko NBA, o šiemet pasikvietėme ir puikų įžaidėją Nicką Calathesą. Turime ir Thomasą Heurtelį.

Turime labai pajėgius žaidėjus, o tai leidžia tikėtis, kad su Šaru jie pasieks didelių pergalių. Siejame su šia komanda dideles viltis“, – kalbėjo J.M. Bartomeu.

Šarūnas Jasikevičius

Priešingai nei krepšinio, futbolo komandoje trenerių pokyčių „Barcelona“ prezidentas neplanuoja. Nors sirgaliai nėra patenkinti Quique Setieno darbu, J.M. Bartomeu tvirtina, jog šis strategas savo darbus tęs.

Nors „Barcelona“ pralaimėjo Ispanijos futbolo čempionatą, J.M. Bartomeu neabejoja, kad katalonai yra favoritai laimėti UEFA Čempionų lygą.

„Quique Setienas turi kontraktą kitam sezonui ir mes juo pasitikime. Po Ispanijos čempionato finišo žaidėjai ir treneris turi laiko kritiškai save įvertinti, o tai atsilieps teigiamai.

Esame UEFA Čempionų lygos favoritai. Esame favoritai visuose turnyruose, kuriuose dalyvaujame. Mūsų komanda yra labai kompetetinga“, – dėstė nuo 2014-ųjų „Barcai“ vadovaujantis J.M. Bartomeu.

Nemažai futbolo sirgalių kritikos pastaruoju metu sulaukiantis „Barcelonos“ prezidentas šias pareigas eis dar bent metus. Naujo prezidento rinkimai įvyks 2021-aisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)