Kėdainių arenoje vyksiančiame vasaros turnyre, per savaitę, 8 komandos, savo sudėtyje turinčios po 8-9 aukšto lygio krepšininkus, sužais net 31 rungtynes.

Turnyro profesionalumą padės išlaikyti ne tik krepšininkai, bet ir daug patirties savo srityje turintys teisėjai bei sekretoriato darbuotojai. Ši vasaros lyga, puiki proga krepšininkams atsiskleisti krepšinio aikštelėje, kadangi stebės juos ne tik arenoje susirinkusieji, bet ir kiekvienas, kuris namuose įsijungs „Delfi TV“.

Dėl pergalės rungsis „JL electrified youngsters“ su kapitonu Tomu Lekūnu, „KATOS GRUPĖ“ su kapitonu Tadu Rinkūnu, „VDU“ komanda su kapitonu Donatu Sabecku, „AROTENA OAKS“ su kapitonu Simu Jasaičiu ir pagarsėjusiais krepšininkais – broliais Lavrinovičiais, „Royal Decors“ su kapitonu Luku Ulecku, SYNKARB – Sukurta Sportui“ su kapitonu Arvydu Šikšniumi, „Komandorai“ su kapitonu Vaidu Kariniausku, o pergalės jiem siekti padės netikėtai prie komandos prisijungęs dainininkas Vaidas Baumila.

Renginio organizatoriai teigia, jog jų pagrindinis tikslas, kad nauja vasaros lyga taptų kasmetine tradicija ir pritrauktų vis daugiau krepšinio talentų. Pats renginys – tai proga sportininkams atsiskleisti krepšinio aikštelėje ir galimai pasirašyti sutartį artimiausiam sezonui. Organizatoriai pabrėžia, kad žiūrovai ir sirgaliai labai svarbi vasaros krepšinio lygos dalis, tačiau renginys labiausiai orientuojasi į krepšininkų norus bei poreikius.

Krepšinio agentas Tadas Bulotas sako, kad renginio idėja gimė pamačius, kad nieko panašaus Lietuvoje dar nevyksta, tačiau poreikis tam yra: „Norėdami geriau pasiruošti sezonui, kiekvieną vasarą nemažai krepšininkų susiorganizuoja žaidimus tarpusavy.

Pagalvojome, kad tokias rungtynes, kuriose krepšininkai galės ne tik pasiruošti artėjančiam sezonui, bet ir galimai pasirodyti Lietuvos užsienio treneriams, galime suorganizuoti mes. Turnyro metu krepšininkai, kurie jau kurį laiką žaidžia užsienyje, turės galimybę priminti apie save, kiti – parodyti, ką nuveikė ir kaip patobulėjo karantino metu“.

Negalite nuvykti į areną? Dabar su portalu „Delfi.lt“ ir „Delfi TV“ televizija palaikyti savo komandą galite tiesiai iš savo namų. Nepraleiskite karštų dvikovų liepos 27-rugpjūčio 5 dienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)