34-erių ilgametis Lietuvos rinktinės gynėjas Ispanijoje rungtyniavo nuo 2018 metų, tačiau visą praėjusį sezoną praleido dėl nugaros skausmų.

Nepaisant to, „Zaragoza“ žaidė sėkmingai: iki koronaviruso protrūkio užėmė trečią vietą Ispanijos čempionate ir iškopė į FIBA Čempionų lygos ketvirtfinalį, pakeliui įveikdama Panevėžio „Lietkabelį“.

„Ačiū iš visos širdies. Su meile ir pagarba nuo didžiausio jūsų sirgaliaus Lietuvoje“, – su buvusia komanda socialiniame tinkle atsisveikino R. Seibutis.

Nepaisant sveikatos problemų, baigti karjeros jis anksčiau teigė neketinantis.

Dukart Lietuvos čempionu su Kauno „Žalgiriu“ tapęs atakuojantis gynėjas praeityje taip pat rungtyniavo Graikijoje bei Turkijoje.

Didžiausių pergalių jis pasiekė su nacionaline ekipa: 2010 metais laimėjo pasaulio pirmenybių bronzą, 2013 ir 2015 metais tapo Europos vicečempionu.

R. Seibutis žaidė ir praėjusiose planetos pirmenybėse Kinijoje, kuriose fiksavo 2,6 taško ir 1 atkovoto kamuolio statistiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)