Naujokas bus atsakingas už efektyvaus biuro valdymo procesus, finansų valdymą ir komercinius rezultatus, kasdienį darbą su klubo partneriais bei rėmėjais.

J. Jankauskas taip pat padės vystyti bendradarbiavimą su stipriausia sostinės moterų „Kibirkšties“ krepšinio komanda. Jis tuo pat metu eis ir „Kibirkšties“ vadovo pareigas, kurias užėmė prieš kelis mėnesius.

2017-2019 metais J. Jankauskas ėjo Sostinės krepšinio mokyklos direktoriaus pareigas.

„Žinoma, tai yra didžiausias iššūkis mano karjeroje ir tuo pačiu puiki galimybė dirbti vienoje stipriausių Lietuvos sporto organizacijų, – kalbėjo J. Jankauskas. – Džiugu, kad „Ryto“ klubas sieks prisidėti ir prie „Kibirkšties“ gerovės dalindamasis savo resursais. Nuoširdžiu, atsakingu ir sunkiu darbu visi drauge galime pasiekti puikių rezultatų.“

„Ryto“ klubas „Kibirkšties“ komandai padės turima infrastruktūra, aprangų gamyba, naujų rėmėjų paieškomis, bendrais projektais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)