Antradienį pranešta, kad sutartį su Maskvos CSKA nutraukęs atakuojančio gynėjo ir lengvojo krašto puolėjo pozicijose galintis žaisti Howardas Sant-Roosas sukirto rankomis su Atėnų „Panathinaikos“.

Pastarąjį sezoną 29-erių metų kubietis per 10 rungtynių Eurolygoje maskviečiams vidutiniškai rinko po 5,5 taško, o tritaškius metė viso labo 17,4 procento taiklumu – tikslą pasiekdavo maždaug tik kas šeštas jo tolimas šūvis.

Su 201 cm ūgio legionieriumi PAO sudarė sutartį pagal „1+1“.


Tuo metu su kitu Graikijos grandu Pirėjo „Olympiakos“ atsisveikinęs Wade'as Baldwinas pasuko į Vokietiją, kur atstovaus Miuncheno „Bayern“.

24-erių metų gynėjas Eurolygoje taip pat mesdavo po 5,5 taško.

Be to, amerikiečio taiklumas iš toli irgi šlubavo – jis realizavo tik kas ketvirtą tritaškį (26,7 proc.).


Tiesa, bavarai šią vasarą neišvengė ir nuostolių: jų gretas paliko Maodo Lo, kita savo karjeros stotele pasirinkęs Berlyno ALBA ekipą.

Vienas „Bayern“ lyderių šiemet Eurolygoje kaupė po 9 taškus per mačą, o iš trijų taškų zonos atakavo taikliau nei iš dviejų – atitinkamai 42,6 ir 39,1 proc.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)