24-erių metų Lietuvos rinktinės puolėjas prieš kelias dienas susižeidė pėdą ir dėl skausmų dabar visiškai negali ja atsiremti. Tai patvirtino „Pacers“ treneris Nate'as McMillanas.

Strategas taip pat pridūrė, kad Domas tikrai praleis pirmąsias ekipos kontrolines rungtynes, o gal net ir visas trejas. Lietuvis su „Pacers“ nesportuoja ir nesitreniruoja jau tris dienas.

N. McMillanas pasidžiaugė tik tuo, kad klubui veikiausiai jau galės padėti kitas puolimo variklis Victoras Oladipo, kuris iš pradžių tikino, kad net neatvyks į sezono pratęsimą Orlande.

Gynėjas, kurio tėvai yra kilę iš jorubų tautos Nigerijoje ir kurio visas vardas yra Kehinde Babatunde Victoras Adrianas Oladipo, turėtų aikštėje pasirodyti jau per pirmą draugišką susitikimą.

Primename, kad NBA sezonas pabus liepos 30 dieną Orlande, o iki tol „Pacers“ sužais trejas kontrolines rungtynes su Portlando „Trail Blazers“, Dalaso „Mavericks“ ir San Antonijaus „Spurs“.

Atnaujinus NBA kovas kiekviena iš 22-iejų kovą reguliariajame sezone tęsiančių komandų per 16 dienų sužais po 8 mačus.

Numatyta, kad reguliarusis sezonas finišuos rugpjūčio 14 dieną, o jau po poros dienų, rugpjūčio 17-ąją, startuos atkrintamosios varžybose.


Prieš sustabdant NBA čempionatą D. Sabonis per rungtynes vidutiniškai pelnė po 18,5 taško, atkovojo po 12,4 kamuolio ir atliko po 5 rezultatyvius perdavimus. Domanto sąskaitoje šį sezoną – 4 trigubi ir net 50 dvigubų dublių.

Rytų konferencijos turnyro lentelėje „Pacers“ (39/26) rikiuojasi penkti – ketvirtfinalyje jiems šviečiasi serija su Majamio „Heat“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)