H. Sant-Roosas į Maskvą atvyko sausį ir pasirašė sutartį iki 2021-ųjų, tačiau CSKA turėjo galimybę šią vasarą jį atleisti. Rusai tokia galimybe pasinaudojo.

Pasak pranešimų, buvęs Atėnų AEK lyderis grįžta į Graikiją, kur apsivilks žaliuosius Atėnų „Panathinaikos“ marškinėlius.

A. Vatutinas oficialiai komentuodamas skyrybas su 29-erių puolėju pareiškė, kad jį išlaikyti komandoje norėjo, tačiau negalėjo sau to leisti.

„Tai buvo verslo sprendimas. Per trumpą laiką klube Howardas buvo labai vertingas žaidėjas ir puikus komandos draugas, todėl norėjome matyti jį čia ir kitą sezoną, tačiau neturime pakankamai pinigų.

Dėl koronaviruso pandemijos sukeltų ekonominių problemų mes sumažinome biudžetą, todėl negalime sau leisti papildomų išlaidų. Neturime galimybių atlikti tokius ėjimus, kokių norime.

Apgailestaujame dėl to ir dėkojame Howardui už pagalbą praėjusiame sezone“, – oficialiame CSKA pranešime cituojamas A. Vatutinas.

Iš Kubos kilęs H. Sant-Roosas Eurolygoje sužaidė 10 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 5,5 taško bei sugriebdavo po 2,5 atšokusio kamuolio.

Nors ir sumažino biudžetą, CSKA šią vasarą į savo gretas jau prisiviliojo tokias Eurolygos žvaigždes kaip Nikola Milutinovas ir Tornikė Šengelija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)