Keturis kartus Ispanijos Karaliaus taurės laimėtoju bei kartą Ispanijos lygos čempionu su „Barca“ tapęs kroatas per savo karjerą tris kartus buvo išrinktas į simbolinius geriausių Eurolygos krepšininkų penketukus.

2013-ais ir 2014-ais metais Tomičius buvo išrinktas į pirmąjį, o 2015-ais metais – į antrąjį geriausių prestižinio Senojo žemyno krepšinio turnyro žaidėjų penketą.

Savo karjerą 33-ejų metų aukštaūgis pradėjo „Zagreb“ klube gimtojoje Kroatijoje, o prieš atvykdamas į Barseloną 2010-12 metais atstovavo Madrido „Real“ ekipai.

Badalonos klubas pastarajame sezone pateko į finalinį etapą, tačiau tarp dvylikos jame dalyvavusių klubų užėmė paskutinę dvyliktąją vietą. Finale Vitorijos klubui nusileidusiai „Barcai“ atstovavęs Tomičius per 28 sužaistas rungtynes vidutiniškai rinko po 9,5 taško ir 5 atkovotus kamuolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)