Kaip praneša eurohoops.net, Laprovittola artėja prie susitarimo su Atėnų „Panathinaikos“ klubu. Graikijos klubas argentiniečio paslaugomis agresyviai domėjosi jau kurį laiką, tačiau kalbos apie galimą abiejų šalių susitarimą nuskambėjo tik dabar.

Visgi 30-ies metų krepšininko ateitis vis dar lieka neaiški. Praėjusią vasarą Laprovittola su „Real“ sutarė dėl dvejų metų trukmės kontrakto, tačiau Eurolygoje vos po 5 taškus, 3 rezultatyvius perdavimus ir 1,1 atkovoto kamuolio rinkęs krepšininkas ieško galimybės gauti daugiau žaidybinio laiko.

Toks scenarijus gali susiklostyti ir Madride – Karališkojo klubo atstovai nėra įsitikinę, jog jiems pavyks komandoje išlaikyti kitą argentinietį Facundo Campazzo. Spekuoliuojama, jog puikų sezoną sužaidęs gynėjas gali pakelti sparnus į NBA lygą, o naujienų portalas hoopshype.com praėjusią savaitę skelbė, jog įžaidėjų aktyviai domisi Minesotos „Timberwolves“.

Jei Campazzo paliktų „Real“, komanda norėtų savo gretose išsaugoti jo tėvynainį Laprovittolą, tačiau jei Facundo liktų Madride, Nicola gautų leidimą išvykti į kitą komandą.

Įžaidėjo grandį sustiprinti siekiantys „Panathinaikos“ šio tarpsezonio metu jau sudarė sutartis su Nemanja Nedovičiumi ir Marcusu Fosteriu bei artėja prie susitarimo su aukštaūgiu Zachu Auguste'u.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)