Žaisdamas vidutiniškai po 13,5 minučių per rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), jis pelnydavo po 5,7 taško ir atkovodavo po 2,7 kamuolio.

„Labai smagu, kad Vaidas sutiko prisijungti prie mūsų. Praėjusį sezoną Prienuose jis nesulaukė daug žaidybinio laiko, tačiau mes puikiai žinome jo galimybes ir net neabejojame, kad Kėdainiuose jis ir vėl demonstruos labai gerą žaidimą“, – nauju pirkiniu džiaugėsi „Nevėžio“ sporto direktorius Virginijus Bulotas.

„Tikrai džiaugiuosi prisijungęs prie „Nevėžio“, kadangi šioje komandoje, tikėtina, sulauksiu daug minučių ant parketo. Praėjęs sezonas nebuvo pats sėkmingiausias, todėl esu motyvuotas ir su nekantrumu laukiu naujojo sezono pradžios“, – teigė naujokas.

2017–2018 metais pasaulio čempionato atrankoje alytiškis atstovavo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei, kurios gretose sužaidė 4 susitikimus. 12 sezonų LKL jau spėjęs sužaisti 207 cm ūgio žaidėjas taip pat turi Europos taurės bei FIBA Čempionų lygos patirties.

Kėdainiuose jis pakeis legionierių iš Kongo Viny Okouo. Geriausias praėjusio sezono lygos kovotojas dėl atšokusių kamuolių pirmadienį abipusiu sutarimu nutraukė sutartį su „Nevėžiu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)