„Mundo Deportivo“ praneša, jog Jano Vesely iš Stambulo „Fenerbahče“ nesugebėjęs išvilioti Ispanijos vicečempionų klubas žvilgsnį nukreipė į 24-erių australą.

Pažymima, jog išpirka, kurią tektų sumokėti „Žalgiriui“, Barselonos ekipai yra lengvai įkandama.

„Mundo Deportivo“ remiasi Zacho LeDay pavyzdžiu – kitas kauniečių „centras“ Milano „Olimpia“ klubui kainavo 150 tūkst. eurų. Bent jau tokią sumą nurodo Italijos žiniasklaida.

Tiesa, pats J. Landale'as iki šiol daugiau vilčių siejo su NBA lyga, į kurią teigė norintis patekti iš „Žalgirio“.

Praėjusiame Eurolygos sezone Kauno ekipos naujokas fiksavo 11 taškų ir 4,4 atkovotų kamuolių statistiką. „Barcelona“ gretose jis pakeistų klubą palikusį vidurio puolėją Ante Tomičių.

Taip pat skelbiama, jog „Barcelona“ radare yra „Žalgiriui“ praeityje priklausęs Isaiah Hartensteinas. 22-ejų vokietis nuo 2018 metų turėjo sutartį su Hjustono „Rockets“ klubu ir šiame NBA sezone sužaidė 23 mačus, vidutiniškai pelnydamas 4,7 taško bei sugriebdamas 3,9 atšokusio kamuolio.

Kiek anksčiau keli žiniasklaidos šaltiniai pranešė, jog susidomėjimo iš NBA sulaukė „Žalgirio“ gynėjas Thomasas Walkupas.

Vis dėlto 27-erių amerikiečiui kortas jaukia dėl koronaviruso pandemijos pavėlinta NBA sezono pabaiga – pasirašyti sutartis su laisvaisiais agentais klubai galės tik nuo spalio vidurio.

Dvejus metus Lietuvoje žaidęs krepšininkas Eurolygoje praėjusiame sezone per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 9,6 taško, atkovodavo 3,6 kamuolio ir atlikdavo 5,5 rezultatyvaus perdavimo – daugiausiai komandoje. Tiesa, jis dažniausiai ir klysdavo (vid. 2,7).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)