193 cm ūgio žaidėjas 2016-2017 metais atstovavo Panevėžio „Lietkabeliui“, iš kurio persikėlė į Vilniaus „Rytą“ ir žaidė Lietuvoje dar sezoną.

Pastaruoju metu tėvynėje rungtyniavęs B. Madgenas tašką didžiajame sporte padėjo vilkėdamas Melburno „Phoenix“ klubo aprangą.

Paskutiniame savo sezone aukščiausioje Australijos lygoje (NBL) jis fiksavo 12,1 taško, 4,8 atkovoto kamuolio ir 1,8 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

„Atėjo laikas visą laiką skirti sūnums, ypač jaunėliui Xavierui. Jam diagnozuotas autizmas, o tokioje situacijoje įtemptas profesionalaus krepšininko grafikas nėra geriausia išeitis šeimai.

Būti tėčiu – pačios svarbiausios mano pareigos. Žinau, koks svarbus vaiko formavimuisi yra šis amžius, ir noriu padėti“, – rašė B. Madgenas.

Australas taip pat padėkojo jo šeimą palaikiusiai sergančiųjų autizmu bendruomenei ir pasisiūlė nuo šiol pats skirti laisvą laiką tiems, kuriems reikės atitinkamos pagalbos.

Europoje jis taip pat yra rungtyniavęs Belgijoje bei Vokietijoje, o 2013 metais žaisdamas Sidnėjaus
„Kings“ gretose tapo rezultatyviausiu NBL krepšininku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)