Išskirtinio dėmesio dukart Eurolygos čempionu su „Real“ tapęs krepšininkas sulaukė po to, kai savo „twitter“ paskyroje pasidalino naujiena apie naujojo „Barcos“ pirkinio Nicko Calatheso atvykimą su penkiais dolerio banknotais papuoštu prierašu „kas per festivalis, ar ne?“.

Šį Madrido klubo kapitono pasisakymą cituoti ėmėsi visa Ispanijos žiniasklaida, o visa eilė žurnalistų kritikavo Llullą dėl pagiežingo išsišokimo.

Vienam iš „Real“ simbolių atsakė ir „Barcos“ atstovai, pareiškę, jog teiginys, kad Katalonijos klubas turi daugiau pinigų nei Ispanijos sostinės ekipa, yra neteisingas ir jog klubas skyrė prioritetą sudėties komplektacijai, tačiau taupo kituose aspektuose.

Šis katalonų komentaras ir iššaukė atsakomąją Llullo reakciją. „Aš nesakiau, kad jie turi daugiau ar mažiau pinigų. Tiesiog išreiškiau savo nuostabą, kurią man kelia jų pastarųjų dvejų metų išlaidavimas, tik tiek. Tai nebuvo kritika ir aš neabejoju, jog lygai tik į naudą, kad joje žais tiek žvaigždžių. Atsiprašau visų, kuriuos įžeidžiau“, – savo socialinio tinklo paskyroje aiškinosi Ispanijos rinktinės senbuvis.

Kiek anksčiau panašioje situacijoje atsidūrė ir Stambulo „Anadolu Efes“ lyderis Shane'as Larkinas, pareiškęs, jog Eurolyga „Barcelonai“ turėtų įvesti NBA lygoje taikomą algų kepurės taisyklę.

Turkijos pilietybę priėmęs amerikietis vėliau patikslino, jog jo pasisakymas buvo pagarbus, o „Barcelona“ išlaidauja tam, kad suburtų geriausią įmanomą komandą. Larkinas taip pat pabrėžė, jog iš Kauno „Žalgirio“ Šarūną Jasikevičių perviliojęs klubas sugebėjo pasipildyti „neįtikėtinu treneriu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)