Kaip praneša portalas „Sportando“, pastaruosius du sezonus Belgrado „Crvena Zvezda“ komandoje praleidęs krepšininkas jau veda derybas su Sankt Peterburgo klubu. Praėjusiame sezone Eurolygoje debiutavęs amerikietis per 26 sužaistas rungtynes vidutiniškai rinko po 11,6 taško ir 2,2 rezultatyvaus perdavimo, tritaškius mesdamas 40 proc. taiklumu.

2014-15 metais tuometiniame Vilniaus „Lietuvos Ryto“ klube savo profesionalaus krepšininko karjerą pradėjęs įžaidėjas atstovaudamas sostinės ekipai sužaidė 17 rungtynių Europos taurės turnyre. Vos po 11,5 minutės aikštėje praleidęs Baronas per jas pasižymėjo 6,1 taško ir 0,8 rezultatyvaus perdavimo vidurkiais.

Porą sezonų Lietuvoje praleido ir vyresnysis 29-erių metų Billy brolis Jimmy Baronas. 2016-17 metų sezone snaiperis vilkėjo Klaipėdos „Neptūno“ marškinėlius, o po metų vienam sezonui persikėlė ir į buvusią brolio komandą Vilniuje.

Į Sankt Peterburgo „Zenit“ šio tarpsezonio metu taip pat atvyko ir Kauno „Žalgirį“ palikęs snaiperis K.C. Riversas, o galiojančią sutartį su klubu turi ir lietuvių kilmės amerikietis Timas Abromaitis. Tiesa, pastarojo krepšininko paslaugomis domisi Malagos „Unicaja“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)