„Sportando“ žiniomis, LKL čempionai užmetė tinklus ant 30-mečio Augustine'o Rubito, praėjusį sezoną atstovavusio Pirėjo „Olympiakos“ klubui ir jame atlikusio atsarginio vaidmenį.

Centro ir puolėjo pozicijose galinčiam žaisti amerikiečiui, kuris pavadavo OLY priekinės linijos žvaigždes Nikolą Milutinovą ir Georgios Printezį, kauniečiai siūlo dvejų metų sutartį.

A. Rubitas Eurolygoje vidutiniškai per 15 minučių rinkdavo po 6 taškus, 3 atkovotus kamuolius ir 7,3 naudingumo balo. Įdomu, kad jis tritaškius metė 50 procentų taiklumu (8/16).

Z. LeDay'us savo ruožtu per 22 min. sukaupdavo po 11,8 taško, 4,7 atkovoto kamuolio ir 13,2 naudingumo balo.

Primename, kad „Olympiakos“ prieš sustabdant Eurolygos sezoną žengė koja kojan su „Žalgiriu“ (abu po 12/16) ir dalinosi 9-13 vietas, o 203 cm ūgio Augustine'as savo rezultatyviausią mačą su žaidė su Vitorijos „Baskonia“, kai sumetė 19 taškų.

Prieš etapą Graikijoje A. Rubitas rungtyniavo skirtinguose Vokietijos klubuose – Bambergo „Brose“, Ulmo „Ratiopharm“ ir Tiubingeno „Tigers“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)