„Atėjo ta diena, kai laikas atsisveikinti. Buvo netikėtinai smagūs šešeri metai, kurių aš velniškai pasiilgsiu. Atsiminsiu, kas man labai artima ir ką myliu. Visi buvome didelė šeima, kartu laimėjome ir pralaimėjome, turėjome ir gerų ir blogų momentų.

Tie, kas žino mane, gali patvirtinti, kad velniškai myliu „Žalgirį“. Man labai rūpi, kas vyksta aplink jį, kai nesiseka, man labai skauda, – savo paskyroje „Facebook“ penktadienį kalbėjo E. Ulanovas. – Labai sunku viena vertus išsiskirti, kita vertus džiaugiuosi, kad turiu galimybę pakeisti aplinką, patirti kažką naujo, išbandyti save kitur, išeiti iš komforto zonos, pabandyti kažką kito, pamatyti save, koks tas mano lygis.

Taip, vien vertus liūdna, kita vertus žiūriu į priekį, niekas nesibaigia, gyvenimas tęsiasi, bus apie ką pakalbėti, padiskutuoti, kaip seksis mums toliau. Tikiuosi, kad susitiksime ir turėsime gerų momentų. Visiems labai ačiū ir susitiksime dar“.

Iki pabaigos nesužaistame 2019–2020-ųjų metų sezone E.Ulanovas Eurolygoje per vidutiniškai 25 aikštėje praleistas minutes pelnydavo po 8,3 taško, atkovodavo po 3,3 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

Lietuvos krepšinio lygoje E. Ulanovo statistika buvo panaši – 18 aikštėje praleidžiamų minučių, 9,6 pelnyto taško, 3,3 atkovoto kamuolio ir 1,7 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

„Edgaras nusprendė pradėti legionieriaus karjerą, todėl belieka palinkėti sėkmės jo tolimesniame kelyje. Malonu, kad „Žalgirio“ sistemoje išauginome talentą, kuris stabiliai kiekvieną sezoną gerino savo žaidimą. Dėkojame jam už metus „Žalgiryje“ ir visą išlietą prakaitą kartu siekiant bendrų tikslų“, – sakė „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Edgaras Ulanovas

Karjeros pradžioje E. Ulanovas keletą metų buvo skolinamas kitoms Lietuvos komandoms – Kauno „Baltams“, Pasvalio „Pieno žvaigždėms“, Panevėžio „Lietkabeliui“ ir Klaipėdos „Neptūnui“.

Kauno „Žalgirio“ pagrindinėje komandoje 2014-aisiais metais įsitvirtinęs krašto puolėjas su „Žalgirio“ komanda šešis kartus tapo Lietuvos krepšinio lygos čempionu ir du kartus buvo pripažintas finalo serijos naudingiausiu žaidėju. E. Ulanovas tris kartus iškovojo Karaliaus Mindaugo taurę, kiekvieną kartą tapdamas naudingiausiu žaidėju, bei laimėjo tuometinę LKF taurę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)