Neseniai su Vitorijos „Baskonia“ 28-erių metų 206 cm ūgio krepšininkas tapo Ispanijos čempionu. Baskų ekipos gretose jis žaidė nuo 2014-ųjų, paskutiniu metu buvo jos kapitonu.

Praėjusį sezoną Eurolygoje per 28 rungtynes T. Šengelija vidutiniškai pelnė po 15,9 taško, atkovojo po 5,6 kamuolio ir atliko po 2,9 rezultatyvaus perdavimo. Ispanijos ACB lygoje jis buvo dar rezultatyvesnis – vidutiniškai per mačą rinkdavo po 16,6 taško ir atkovojo po 6,3 atšokusio kamuolio.

Pasklidus žiniai apie tai, kad T. Šengelija atstovaus CSKA, jo gimtajame Sakartvele žaidėjui teko nemažai kritikos dėl tokio pasirinkimo. Žiniasklaidoje akcentuota, kad CSKA gina okupantų – Raudonosios armijos garbę. Pats T. Šengelija į diskusijas apie savo tolesnę karjeros stotelę nesivėlė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)