Abiejų krepšininkų kontraktuose buvo numatyta galimybė vasarą pratęsti bendradarbiavimą, tad nors ir buvo sulaukę užsienio klubų dėmesio, abu gynėjai nusprendė toliau rungtyniauti Kaune.

Iš Berlyno ALBA (Vokietija) klubo į „Žalgirį“ 2018-aisiais metais atvykęs 26-erių M. Grigonis nuo pat praėjusio sezono pradžios ėmėsi komandos lyderio vaidmens, tačiau lapkritį patyrė traumą ir praleido likusią sezono dalį.

Iki tol kaunietis Eurolygoje sužaidė 10 rungtynių, per kurias aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 25 minutes, pelnydavo 11,5 taško, atkovodavo 2,6 kamuolio ir atlikdavo 2 rezultatyvius perdavimus.

Tuo metu 26-erių L. Lekavičius į komandą praėjusiais metais sugrįžo po dvejų metų, praleistų Atėnų „Panathinaikos“ (Graikija) klube.

Kiek sunkiau sezoną pradėjęs 180 centimetrų ūgio įžaidėjas vėliau įsibėgėjo ir per 27-erias Eurolygoje sužaistas rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 10,5 taško, atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 10,2 naudingumo balo.

„Kaune jaučiuosi puikiai, todėl likti čia nėra sudėtingas sprendimas. Taip pat kitame sezone mūsų laukia nemažai naujų iššūkių, o tai intriguoja“, – savo sprendimą komentavo L. Lekavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)