Dar 4 sezonus „Barcelonos“ marškinėlius vilkės 27 metų 208 cm ūgio P. Oriola, o naujasis strategas Š. Jasikevičius turės galimybę išnaudoti šio krepšininko universalumą tiek puolime, tiek gynyboje.

Barselonos komandoje katalonas žaidžia nuo 2017 metų, kai persikėlė iš Valensijos „Basket“. Puolėjas su „Barca“ laimėjo du „Copas del Rey“ trofėjus ir pasiekė du ACB čempionato finalus.

Tuo tarpu Stambulo „Fenerbahče“ naujasis treneris Igoris Kokoškovas, pakeitęs Željko Obradovičių, gali lengviau atsikvėpti – klubas išsaugojo dvi savo žvaigždes Nando De Colo ir Janą Vesely.

Anot „Eurohoops“, abu krepšininkai lieka Stambule 2020-2021 metų sezoną.

N. De Colo 2019 metais pasirašė sutartį dvejiems metams su galimybe pratęsti dar vieneriems, o J. Vesely kontraktas baigia galioti 2022 metais.

N. De Colo 2019-2020 metų Eurolygos sezoną vidutiniškai pelnė 15,9 taško, atkovojo 3 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus per rungtynes, o J. Vesely statistika – 8,6 taško, 4,2 atkovoto kamuolio ir 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Tiesa, vis dar neaiški graiko Kosto Slouko situacija komandoje. „Marca“ teigia, kad jei Madrido „Real“ paliktų ir į NBA persikeltų Facundo Campazzo, tuomet karališkasis ispanų klubas siektų įsigyti K. Slouką. Graiko sutartis su 2017 metų čempionu „Fenerbahče“ galioja dar vieną sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)