P. Gasolis taip pat yra užsiminęs, kad paskutinį savo karjeros sezoną norėtų praleisti „Barcelonos“ ekipoje.

„Norėčiau vėl pamatyti Pau Gasolį žaidžiantį už „Barcą“. Visko gali nutikti, bet Europos krepšinis neturi tokių mechanizmų ir resursų, kokius turi NBA lyga“, – katalonų radijui RAC 1 teigė J. M. Bartomeu.

Pirmadienį oficialiai pristatytas naujasis „Barcelona“ strategas Š. Jasikevičius taip pat užsiminė, kad tokio kalibro žaidėjas kaip P. Gasolis praverstų komandai.

Pats Š. Jasikevičius 2000-2001 metais žaidė katalonų ekipoje kartu su P. Gasoliu. „Mes artimai bendraujame“, – sakė Šaras.

Liepos 6 dieną, pirmadienį, P. Gasolis atšventė 40 metų jubiliejų. Paskutinį kartą aikštėje veteranas žaidė 2019 metų kovo 11 dieną, kai jo atstovaujama Milvokio „Bucks“ pralaimėjo San Antonio „Spurs“.

Vėliau vidurio puolėjui buvo atlikta operacija. Nuo 2001 metų NBA lygoje žaidžiantis ispanas vilkėjo „Grizzlies“, „Lakers“, „Bulls“, „Spurs“, „Bucks“ ir „Trail Blazers“ komandų marškinėlius.

Trejų metų sutartį su „Barcelona“ sudaręs Š. Jasikevičius į Katalojinos sostinę pasikvietė ir tris Kauno „Žalgirio“ trenerius – Darių Maskoliūną, Tomą Masiulį ir Justiną Grainį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)