33-ejų metų kroatas apie savo atsisveikinimą su klubu paskelbė socialiniuose tinkluose.

Į Barselonos klubą jis atvyko dar 2012-aisiais, per tą laiką vieną kartą tapo Ispanijos čempionu, 4 kartus laimėjo Ispanijos taurę.

„Buvo aštuoneri genialūs metai Barselonoje. Mėgavausi kiekviena diena. Žaidžiau su fantastiškais krepšininkais ir esu kartu su jais tiek įprastame gyvenime, tiek aikštelėje. Dirbau ir su nuostabiais žmonėmis, kurių vardų nežinote, kurie negauna milijonų, bet daro tai dėl „Barcelonos“, kuri yra daugiau nei klubas“, – „Barcelonos“ šūkį savo atsisveikinimo žinutėje panaudojo A. Tomičius.

218 cm ūgio vidurio puolėjas praėjusį sezoną Eurolygoje žaidė po 16 min., pelnė po 5,7 taško, atkovojo po 2,8 kamuolio ir rinko po 7,5 naudingumo balo.

Primename, kad šį sezoną „Barcelona“ liko be titulų ir trečiadienio vakarą atleido trenerį Svetislavą Pešičių, kurio vietą užėmė Š. Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)