Ispanas postą užima nuo 2018 metų, prieš tai dar du sezonus dirbo komandos trenerių štabe.

Šiame sezone jo diriguojama „Valencia“ iškopė į baigiamojo Ispanijos pirmenybių turnyro pusfinalį ir jame dramatiškai nusileido būsimai čempionei Vitorijos „Baskonia“ 73:75.

Tokį patį etapą Valensijos krepšininkai pasiekė ir Karaliaus taurės varžybose.

Kol koronavirusas neištarė „stop“ Eurolygai, J. Ponsarnau auklėtiniai žengė koja kojon su Kauno „Žalgiriu“ bei dar trimis klubais (12/16) ir užėmė dešimtą vietą.

Trečiadienį taip pat pranešta, jog vienas rezultatyviausių ekipos krepšininkų Jordanas Loydas karjerą tęs Belgrado „Crvena Zvezda“ gretose.

Sezoną „Valencia“ atstovavęs 26-erių gynėjas iš JAV Eurolygoje vidutiniškai per rungtynes pelnydavo 11,1 taško ir atlikdavo 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Be jo Serbijos klubą taip pat papildė kamerūnietis Landry Nnoko. 26-erių vidurio puolėjas prieš tai dvejus metus kartu su Roku Giedraičiu vilkėjo Berlyno ALBA (Vokietija) marškinėlius.

Jo statistika Eurolygoje siekė 8,7 taško ir 5,8 atkovoto kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)