Žurnalistas Emiliano Carchia skelbia, jog Vitorijos „Baskonia“ jau suderino sutarties detales su 27-erių snaiperiu iš Lietuvos.

R. Giedraitis šiame sezone buvo rezultatyviausias ALBA žaidėjas ir padėjo komandai po dvylikos metų triumfuoti nacionalinėse pirmenybėse.

Tą patį po dešimtmečio pertraukos padarė būsimoji jo ekipa, Ispanijos čempionato finale antradienį netikėtai pranokusi „Barcelona“ klubą.

„Baskonia“ atstovauja kitas puolėjas iš Lietuvos Tadas Sedekerskis.

Per pastarąją parą pranešta apie dviejų potencialių R. Giedraičio konkurentų dėl minučių aikštėje išvykimą iš Vitorijos: kitą sezoną „Baskonia“ gretose nebežais amerikiečiai Shavonas Shieldsas ir Semajus Christonas.

Eurolygoje R. Giedraitis rinko 13,8 taško, 4 atkovotų kamuolių ir 1,4 rezultatyvaus perdavimo vidurkius, tritaškius pataikydamas 40 proc. tikslumu.

Vokietijos pirmenybėse pagrindiniai lietuvio statistikos rodikliai buvo 11,2 taško, 3,5 atkovoto kamuolio ir 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Lietuvos rinktinės puolėjas, galintis žaisti ir atakuojančio gynėjo pozicijoje, Berlyno garbę gynė dvejus metus bei šiemet taip pat iškovojo Vokietijos taurės trofėjų.

Prieš tai jis vilkėjo Vilniaus „Ryto“, „Šiaulių“ ir „Mažeikių“ marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)