Į Maskvos klubą iš Novosibirsko „Lokomotiv“ 207 cm ūgio puolėjas persikėlė dar 2006-aisiais ir Maskvos reprezentacinės ekipos marškinėlius vilkėjo 14 sezonų.

Per tą laiką A. Voroncevičius su CSKA 3 kartus triumfavo Eurolygoje, 8 kartus laimėjo VTB Vieningosios lygos čempionatą, buvo pripažintas 2015-ųjų VTB lygos finalo serijos MVP.

Iš viso CSKA gretose A. Voroncevičius sužaidė 696 rungtynes ir yra klubo rekordininkas. Atstovaudamas komandai jis pelnė 4169 taškus ir pagal šį statistikos rodiklį nusileidžia tik J.R. Holdenas ir Nando De Colo.

Anot CSKA prezidento Andrejaus Vatutino, išsiskyrimas su 32-ejų krepšininku yra labai sunkus, tačiau apmąstytas sprendimas.

Praėjusį sezoną Eurolygoje krepšininkas vidutiniškai pelnė po 3,6 taško ir atkovojo po 2,1 kamuolio, ant parketo praleisdamas beveik po 14 min.

Klubas linki krepšininkui sėkmės ateityje. Manoma, kad artimiausiu metu CSKA paskelbs apie Tornikės Šengelijos persikraustymą iš Vitorijos „Baskonia“ gretų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)