S. Obradovičiui išvykus ir pasirašius sutartį su Belgrado „Crvena Zvezda“ prancūzų „Monaco“ klubas ieško jam pamainos.

Iš pradžių buvo nusitaikyta į Andre Trinchieri, tačiau italas nusprendė iš Belgrado „Partizan“ keltis į Miuncheno „Bayern“ komandą.

Leidinys teigia, kad šiuo metu klubas dar kalba ir su buvusiu „Monaco“ treneriu Zvezdanu Mitrovičiumi, kuris dirbo Monake 2015-2018 metais. Juodkalnietis paskutinius du sezonus stovėjo prie Vilerbano ASVEL ekipos vairo.

Dar vienu kandidatu įvardijamas D. Adomaitis, per paskutinį sezoną netekęs dviejų užimamų postų – Lietuvos vyrų rinktinėje ir Vilniaus „Ryte“.

1999 metų Eurolygos laimėtojas su Kauno „Žalgiriu“ ir 2000 metų Sidnėjaus olimpiados laimėtojas su Lietuvos rinktine trenerio karjerą pradėjo 2009 metais. Prancūzijoje D. Adomaitis nebūtų naujokas, nes dar būdamas žaidėjas atstovavo „Gravelines“ ekipai nuo 2003 iki 2007 metų.

Po nesėkmingo pasirodymo pasaulio krepšinio čempionate pernai D. Adomaitis nusprendė trauktis iš vyriausiojo trenerio posto, o dėl koronaviruso pandemijos anksčiau pasibaigus LKL sezonui atsisveikino ir su Vilniaus „Ryto“ klubu.

„Monaco“ praėjusį sezoną pasiekė Europos taurės ketvirtfinalį, o Prancūzijoje kartu su Vilerbano ASVEL ir Dižono JDA rikiavosi pačioje čempionato turnyro lentelės viršūnėje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)